Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Verzenden & retourneren

   Verzenden 

   SoccerConcepts berekent faire verzendkosten. Wij belasten u slechts de verzendkosten door welke wij zelf betalen aan de vervoerder

   De verzendkosten bedragen € 5,75 voor Nederland en € 7,75 voor België. Boven € 75 orderwaarde worden geen verzendkosten berekend.

   Na ontvangst van uw bestelling en betaling, wordt uw order klaargemaakt voor verzending met GLS. U kunt kiezen u 3 verzendmethode: GLS Pakket, GLS Parcelshop (direct afleveren bij een parcelshop naar uw keuze) of GLS Zaterdaglevering (bijvoorbeeld direct op Zaterdag bij uw voetbalvereniging)

   Wij verzenden altijd de eerste werkdag na de ontvangst van uw bestelling en betaling. U ontvangt op de verzenddag of de avond ervoor al een email van GLS Flexdelivery Service (Beginnend met 6621) 

   Hiermee kunt u dan uw bestelling volgen vanaf 19.00 uur 's avonds op de verzenddag en zo nodig het afleveradres of de afleverdag nog wijzigen tot 23.59 uur die avond.

   Mocht GLS u niet thuis aantreffen, dan laten zij een bericht achter in de brievenbus (Niet Thuis Bericht) waarna u contact met de pakketdienst  kunt opnemen voor een nieuwe leverafspraak of kunt laten afleveren bij een pakket shop. 

   In het kader van MVO hergebruiken wij verpakkingsmateriaal (met name verpakkingsdozen van leveranciers) zoveel mogelijk. We gebruiken zeer beperkt plastic en stemmen het volume van de verpakking af op uw bestelling. Ook leveren wij vaak in reeds gebruikte gerecycelde verpakkingsdozen van andere bedrijven.

   Wilt u uw pakket op zaterdag ontvangen ? Dat kan via de verzendmethode GLS Zaterdag. U betaalt dan een kleine toeslag voor deze extra mogelijkheid. Voor particulieren, maar vooral ook voor de voetbalverenigingen en trainers handig om bij de club te laten bezorgen als er altijd iemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen

   Voor bestellingen naar de Waddeneilanden wordt een toeslag van €6,25 apart in rekening gebracht

    

   Retourneren

   Als een artikel onverhoopt niet bevalt of er is iets met een artikel, dan horen wij dat natuurlijk graag direct van u. Stuur dan altijd graag even een mail naar [email protected] met als onderwerp uw Ordernummer en stel gerust uw vraag of opmerking zodat wij u snel kunnen helpen

   U kunt uw artikel altijd na dit contact per email, terugsturen aan ons bedrijfsadres. De artikelen dienen onbeschadigd en ongebruikt in de originele verpakking te worden teruggestuurd.

   Stuur uw artikel dan bij voorkeur binnen 5 werkdagen retour (maximaal 14 kalenderdagen) zodat wij ook snel aan de met u gevonden oplossing kunnen werken.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking