Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Betaalmethoden

    

   Bij SoccerConcepts kunt u bewust kiezen voor uitgebreide betalingsmogelijkheden:

   Wij prefereren zelf Ideal en Bancontact/Mr Cash (voor onze Belgische klanten) vanwege de eenvoud en snelheid van afhandeling voor u als klant.

   Alle betaalmethoden zijn zonder extra kosten. Ook voor Afterpay vragen wij geen extra toeslag voor de extra afhandelingskosten.

    

   De Mogelijkheden:

   Ideal: Meest gebruikte betalingsmethode via uw Ideal account bij uw eigen bank

   Bancontact / Mr Cash, KBC, Giropay, ING Homepay: Voor onze klanten in Belgie

   Bank Overschrijving: U maakt het bedrag zelf over op ons IBAN nummer.  Gebruik deze mogelijkheid als u de factuur door de penningmeester van uw vereniging wil laten betalen. Dit geldt ook als u bestelt namens een school of instelling en de factuur betaald wordt door een centrale administratie

   Paypal: Via uw Paypal account

   Creditcards: Via uw creditcard: Maestro, Mastercard, American Express en Visa worden ondersteund.

   Factuur/Op rekening: Speciaal voor overheidsbedrijven zoals gemeenten, scholen, ministeries etc. Deze instanties kunnen met de betaalmethode Overschrijving bestellen. Na bevestiging dat onze factuur is geregistreerd in de administartie wordt de bestelling verstuurd. Betaling volgt dan later.

   Afterpay: U koopt op rekening bij keuze voor Afterpay. U ontvangt na enkele dagen een rekening/acceptgiro van de Afterpay organisatie. U hoeft/moet/mag dus niet zelf het bedrag aan SoccerConcepts over te maken. Ook niet als u hier in een automatische mail toe wordt uitgenodigd. De uitnodiging tot betaling van Afterpay verloopt onafhankelijk van de levering.

   Klarna Achter betalen

   Contante betaling bij afhaling: op afspraak kunt u ook goederen afhalen en dan contant betalen

    

    

    

   Aanvullende informatie Afterpay:

   AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor www.soccerconcepts.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.soccerconcepts.nl  betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website

    

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking