• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Betaalmethoden

    Bij SoccerConcepts kunt u bewust kiezen voor uitgebreide betalingsmogelijkheden:

    Wij prefereren zelf Ideal en Bancontact/Mr Cash (voor onze Belgische klanten) vanwege de eenvoud en snelheid van afhandeling voor u als klant.

    Alle betaalmethoden zijn zonder extra kosten. Ook voor Afterpay vragen wij geen extra toeslag voor de extra afhandelingskosten.

     

    De Mogelijkheden:

    Ideal: Meest gebruikte betalingsmethode via uw Ideal account bij uw eigen bank

    Bancontact / Mr Cash, KBC, Giropay, ING Homepay: Voor onze klanten in Belgie

    Bank Overschrijving: U maakt het bedrag zelf over op ons IBAN nummer.  Gebruik deze mogelijkheid als u de factuur door de penningmeester van uw vereniging wil laten betalen.

    Bank Overschrijving Voor Scholen, Instellingen en Gemeenten. Gebruik deze betaalmethode ook als u bestelt namens een overheidsinstelling en de factuur betaald wordt door een centrale administratie. U ontvangt per mail uw factuur in PDF en kunt deze eenvoudig doorsturen naar de betaler of financiële afdeling. Zodra wij van uw financiële administratie een bevestiging ontvangen dat de factuur is geregistreerd dan versturen wij uw zending en volgt de betaling later.

    Paypal: Via uw Paypal account

    Creditcards: Via uw creditcard: Maestro, Mastercard, American Express en Visa worden ondersteund.

    Afterpay: U koopt op rekening bij keuze voor Afterpay. U ontvangt na enkele dagen een rekening/acceptgiro van de Afterpay organisatie. U hoeft/moet/mag dus niet zelf het bedrag aan SoccerConcepts over te maken. Ook niet als u hier in een automatische mail toe wordt uitgenodigd. De uitnodiging tot betaling van Afterpay verloopt onafhankelijk van de levering.

    Klarna Achteraf betalen: de betaaltermijn bedraagt 30 dagen. Klarna doet een onafhankelijke kredietcheck met de beschikbare klantgegevens. 

    Contante betaling bij afhaling: op afspraak kunt u ook goederen afhalen en dan contant betalen

    Pin betaling bij afhalen van een order is ook mogelijk. Dit dient wel vooraf goedgekeurd te worden

     

     

     

    Aanvullende informatie Afterpay:

    AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor www.soccerconcepts.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.soccerconcepts.nl  betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website

     

     

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking