• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Eenvoudig bestellen

    Eenvoudig bestellen

    Via onze webshop kunt u eenvoudig bestellen.

    U kunt een account aanmaken (dit is handig als u vaker iets wilt kopen). U kunt ook aanmelden via uw Facebook account of u aanmelden als gast.

    Boven de 75 euro bestelwaarde, betaalt u geen verzendkosten. In eerste instantie ziet u wel verzendkosten staan in uw winkelmandje. Maar na het aanklikken van de verzendmethode en berekening van het totaalbedrag boven de 75 euro, worden deze verzendkosten weer op het totaalbedrag in mindering gebracht.

    Veel klanten kopen een product voor of namens de voetbalvereniging waar ze actief zijn. Het is dan makkelijk om als factuuradres het adres van de club in te geven en als afleveradres uw eigen huisadres in te geven. Op deze manier kunt u een order direkt doormailen aan de penningmeester van uw vereniging met de juiste tenaamstelling en adres van uw vereniging.

    Voor het afronden van de bestelling dient u nog accoord te gaan met de Algemene Voorwaarden. Ook kunt u hier nog een opmerking meegeven in het opmerkingen veld. Gebruik a.u.b. dit veld voor een extra instructie m.b.t uw bestelling (bijvoorbeeld de kleur of een maat) of een vraag over een product of uw bestelling.

    Verder is nog van belang dat u de juiste landcode aangeeft bij het aanmaken van uw adressen.

     

     

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking