• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Over ons

     

    SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte als trainer en voetbal bestuurder aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

    Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke instaan voor hun produkten. Daarnaast laten wij steeds meer artikelen onder eigen TAKTISPORT label zelf produceren in China, India en Pakistan met nadruk op functionaliteit. kwaliteit en natuurlijk gebruikersgemak.

    Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest op het voetbalveld , kunnen wij u bovendien goed adviseren. Wij richten ons voornamelijk op voetbal, maar onze trainingsmaterialen zijn ook prima geschikt voor andere teamsporten zoals hockey, handbal, korfbal etc.

    Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

    Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Lees graag onze uitgebreide product omschrijvingen of vraag het ons als u meer informatie wilt ontvangen van een produkt. Stuur even een mailtje als u specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

     

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking