• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Grensrechtervlaggen

    Grensrechtervlaggen Toon meer

    Prijs

    -
    0 Producten

    Geen producten gevonden...

    Grensrechtervlaggen zijn een onmisbaar communicatiemiddel voor de grens- en scheidsrechter. Met behulp van de gekleurde vlaggen kan de grensrechter eenvoudig spelsituaties aangeven, waardoor dit voor de scheidsrechter in één opzicht duidelijk is. Door de grensrechtervlag met fel rode en gele vlakjes op te steken, is het attribuut over het hele veld goed te zien. Zo kunnen spelsituaties duidelijk van de grensrechter naar de scheidsrechter worden gecommuniceerd, zoals wanneer er sprake is van een overtreding of wanneer een speler buitenspel loopt tijdens het voetballen. Bekijk onze grensrechtervlaggen op deze pagina en ervaar de voordelen.

    Waarom grensrechtervlaggen?

    Grensrechtervlaggen zijn een eenvoudig communicatiemiddel die van verre afstand goed te zien zijn. Het attribuut is in veel diverse omstandigheden nog steeds effectief. Daarnaast zijn de grensrechtervlaggen stevig bevestigd, waardoor de vlag niet op- of terugrolt. Zo kun je je volledig op het spel focussen en kun je vertrouwen op de kwaliteit van het materiaal.

    Waar zijn grensrechtervlaggen van gemaakt?

    De meeste scheidsrechter vlaggen die worden gebruikt bij voetbalwedstrijden, zijn gemaakt van microvezel, nylon of polyester. Kenmerkend voor deze materialen is dat ze heel licht van gewicht zijn. Ook voelen de materialen glad aan en nemen ze weinig vocht op. Hierdoor zijn de grensrechtervlaggen waterafstotend en sneldrogend. Verder zijn de grensrechtervlaggen voorzien van stevige en comfortabele handgrepen. Deze zijn veelal gemaakt van foam, waardoor het comfortabel in de hand ligt en je goede grip hebt tijdens het vlaggen. Dit is belangrijk, want de vlag moet niet uit de hand vallen wanneer de vlag omhoog moet.

    Hoe te bewaren?

    De grensrechtervlaggen zijn voorzien van een handige opbergzak. Hierdoor houd je de twee grensrechtervlaggen makkelijk bij elkaar en gaan ze langer mee. Je kunt ze op deze manier ook gemakkelijk meenemen van en naar het voetbalveld en andersom. Ook is het verstandig om de vlaggen droog te bewaren, ondanks dat ze waterafstotend zijn. Zo blijft de kwaliteit van de attributen zo lang mogelijk goed.

    Grensrechtervlaggen kopen bij SoccerConcepts

    SoccerConcepts draagt met hun producten van betaalbare kwaliteit graag bij aan het vergroten van het spelplezier en om het spel zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo kun je je volledig focussen op de voetbalwedstrijd. Voor de beste grensrechtervlaggen en andere voetbalattributen heb je bij SoccerConcepts keuze uit een breed assortiment. Bij overgang tot aankoop geniet u ook van vele voordelen. Zo is er de mogelijkheid om achteraf te betalen en heb je bij aankoop van €75 aan voetbalspullen gratis verzending. Dus wil je overgaan tot grensrechtervlaggen kopen? Wacht niet te lang met jouw producten toe te voegen aan de winkelmand en profiteer van gratis verzending!

    Heb je vragen over de (aankoop van) de grensrechtervlaggen? Onze collega’s van SoccerConcepts staan zowel telefonisch als via de mail voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons tot 18:00 uur telefonisch bereiken via 0487-572229, daarna kun je van 18.00 uur tot 22.00 uur bellen naar 0651-686756. Daarnaast kun je de vraag altijd op de mail zetten en versturen naar [email protected]. Wij streven ernaar om je zo snel en goed mogelijk te helpen met je vragen en je te voorzien van het een passend advies.

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking