- Gratis verzending vanaf €75
- Standaard de scherpste prijzen
- Zorgvuldig geselecteerd assortiment
- Achteraf betalen mogelijk
Dir product is beschikbaar in de volgende varianten:
Heeft u een vraag over dit product ?
We helpen u graag met meer informatie
Uw winkelwagen is leeg
We helpen u graag met meer informatie
Krill Omega-3 Gold is de nieuwe generatie Omega-3. Deze onverzadigde vetzuren zijn niet afkomstig uit vette vissoorten, maar worden gewonnen uit Krill. Krill is een verzamelnaam voor ongeveer 80 soorten kleine garnaalachtige schaaldiertjes van 1 tot 6 centimeter. Dankzij de unieke samenstelling van Krillolie worden de Omega-3 vetzuren DHA en EPA goed opgenomen. Daarom past Krill Omega-3 Gold uitstekend binnen de basissuppletie van iedereen die een gezondheids- of bewegingsprogramma volgt.
Inhoud 90 licaps
NZVT-gecertificeerd
Krill Omega-3 Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. Krill Omega-3 Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden. Zo kan de sporter zich onbezorgd concentreren op het leveren van optimale sportprestaties.
Bijzonder ingrediënt
Krill Oil™
Dagelijks gebruik
Twee (2) licaps met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens de warme maaltijd.
OMEGA 3 VETZUREN | KRILL OMEGA 3 GOLD
Omega 3 vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren. Dit zijn essentiële vetzuren, wat betekent dat deze niet door het lichaam zelf aangemaakt kunnen worden en je dus via de voeding binnen moet krijgen. De bekendste zijn alfalinoleen- zuur (ALA), eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). ALA is een plantaardige vorm van omega 3 (lijnzaadolie, walnoten). EPA en DHA vindt men vooral in vette vissoorten
zoals makreel, zalm en haring. Vissoorten zoals tonijn, witvis en kabeljauw bevatten vrijwel geen omega 3 vetzuren. Ook vissen maken geen EPA en DHA aan, maar krijgen dit binnen door het eten van algen.
Uit de literatuur die nu beschikbaar is, lijkt EPA en DHA een interessante toevoeging te zijn op het voedingspatroon van een atleet. Zo blijken ze een positief effect te hebben op het tegengaan van ontstekingsreacties, zorgen ze voor spierherstel en dragen ze bij aan een goed functionerend immuunsysteem. Zo blijkt uit onderzoek dat tijdens een trainigsperiode waarbij de inname van omega 3 vetzuren werd verhoogd, er minder bovenste luchtweginfecties voorkomen.
Het gemiddelde voedingspatroon van een voetballer bevat maar een zeer beperkte hoeveelheid omega 3 vetzuren. Wan- neer weinig of geen vette vis wordt gegeten zal de inname nihil zijn, omdat in de overige voeding vrijwel geen omega 3 vetzu- ren voorkomt. Wanneer een speler weinig vis eet, is het raad- zaam om aanvullend een omega 3 supplement te nemen.
Advies gebruik omega 3:
Aanvullende informatie:
Toon meer
Toon meer